toyota ICL Autó

Rav4


KEZDŐÁR:
15 340 000 FT-TÓL

100% SUV. 100% HIBRID.

Nincsenek félmegoldások

Az új Toyota RAV4 egy igazán modern SUV, ami nem ismer kompromisszumot a fontos a dolgokban. Karosszériájának merész stílusát a karakteres domborulatok és a látványos részletmegoldások adják, s mindezt egy vadonatúj 2,5 literes hibrid hajtás egészíti ki, ami új mércét állít a kategóriában.

Bármilyen útra és városra tervezték

A RAV4 önbizalmat ad minden helyzetben, a nagy sebességű autópályáktól a zsúfolt városokig. Önnek nem kell aggódnia, ha éppen szmogriadó van a városban, mivel a hybrid hajtásnak köszönhetően elenyésző a károsanyagkibocsájtása az autónak. Legyen szó nehéz útviszonyokról vagy kátyus utakról a Rav4ben ülve ön ebből csak a kényelmet fogja érezni.

Maximális kényelem minden utas számára

Elöl a magas üléspozíciónak köszönhetően kényelmesen eléri a kormányt, így gond nélkül látja az Ön előtt történő közlekedési helyzeteket. Az ülések maximális kényelmet biztosítanak legyen szó rövid vagy akár több órás utazásról. A hátsó részben sok hely van a vállrészen, és fejrésznél, így nem kell össze görnyedve utazniuk a hátul ülőknek sem. Rengeteg hely van a lábak számára, éppen ezért olyan, mintha csak az otthoni kanapén ülnénk.

Nyugalom - minden közlekedési résztvevő számára

A Toyota Safety Sense biztonsági rendszert számos intelligens funkcióval továbbfejlesztették, amelyek vezetőt teljes mértékben  egyaránt segítit az egyszerű és a nehéz közúti helyzetekben. Biztos lehet benne, hogy mindig teljes ellenőrzést gyakorol az autó felett.

Előnyök

01 | Létezik hibrid, és létezik Toyota Hybrid

Ez az autó mindenütt megállja a helyét: az emissziós korlátozásokkal szabályozott belvárosi övezetekben ugyanúgy, mint egy festői szerpentinen vagy kemény terepen. Különleges, öntöltő hibrid hajtásának köszönhetően az új RAV4 mindig megfelelő teljesítményt kínál, de sem a hatótávolság, sem az üzemanyag-fogyasztás terén nem ismer kompromisszumot.

02 | Létezik formatervezés, és létezik stílus

Karakteres stílusával és kézműves kidolgozású, kifinomult utasterével az új RAV4‑et azok számára alkottuk, akik büszkék arra, hogy kiemelkednek a tömegből. A négyféle felszereltséggel és új karosszériaszínekkel megrendelhető autó a LED fényszóróktól a különleges hátsó lámpákig minden porcikájában a suv‑modellek masszív erejét sugallja.

03 | Létezik intelligencia, és létezik okos cselekvés

Robusztus karosszériája és kifinomult utastere mellett a RAV4 a szegmens élvonalába számító technológiákat is kínál. Jó példa erre a toyotánál elsőként alkalmazott digitalis visszapillantó tükör, a panoráma monitor, az új JBL hangrendszer vagy a nagyméretű és nagy felbontású 8 colos érintőképernyő.

04 | Létezik kényelem, és létezik kifinomultság

Kimagasló érzékelhető minőségével az új RAV4 utastere egyedülállóan tágas, kényelmes és harmonikus formavilágú környezetet kínál; ha pedig több tárgyat kell szállítani, a ledönthető ülésekkel tetszés szerint bővíthető a csomagtér.

Fejlett biztonsági rendszerek

Az innovatív Toyota Safety Sense biztonsági csomag új szintre emeli a vezetéssegítő rendszerek hatékonyságát.

Az új RAV4 nemcsak figyelmeztet a veszélyre, hanem segít is elkerülni a baleseteket. Így a vezető és utasai teljes körű védelmet élvezhetnek, ráadásul az autó vezetése minden eddiginél nagyszerűbb élmény.

01 | Ütközést megelőző biztonsági rendszer (PCS) gyalogosvédelemmel (PD)

A rendszer figyeli az úton felbukkanó járműveket és gyalogosokat. Ha ütközésveszélyt észlel, a berendezés hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, és ha az nem reagál a helyzetnek megfelelően, automatikusan fékez. Ha a vezető fékez, de nem elég erősen, a rendszer megnöveli a féknyomást, hogy elkerülje az ütközést vagy mérsékelje annak súlyosságát.

02 | Adaptív sebességtartó automatika (ACC)

A vezető beavatkozása nélkül is állandó utazósebességet biztosít, miközben tartja az előre beállított követési távolságot az elöl haladó jármű mögött. Ha ez a távolság csökken, a rendszer lassít, és ha kell, akár állóra is fékezi az autót. Ha a követési távolság nő, az autó gyorsítani kezd – ahogy a forgalom engedi –, amíg újra eléri az előre beállított sebességet.

03 | Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA)

A rendszer az útra felfestett jelzéseket figyelve határozza meg az autó helyzetét a forgalmi sávon belül. Ha az autó az irányjelző használata nélkül elkezd kisodródni a sávból, a vezető figyelmeztető jelzést kap, és a kormánykerék finoman rezegni kezd.

04 | Intelligens sebességtartó automatika (IACC)

Az új intelligens adaptív sebességtartó automatika (IACC) , amelynél az (adaptív tempomat)ACC-hez jelzőtábla-felismerés (RSA) társul. Amikor az RSA sebességkorlátozó táblát ismer fel, miközben a jármű előre beállított, állandó sebességgel halad, lelassítja az autót a rendszer a táblán látott értékre. A vezető könnyen újraállíthatja az autó sebességét a kormánykeréken lévő gombok használatával.

05 | Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA) kormányerő rásegítéssel (SC)

A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer két üzemmódban működik. Ha Ön az irányjelző használata nélkül kezd kitérni a sávból, a rendszer hangjelzést ad, és figyelmeztető jelet villant fel a TFT képernyőn.Ha Ön nem reagál, a rendszer automatikusan visszakormányozza az autót a kijelölt forgalmi sávba.Ajánlatkérés, érdeklődés, tesztvezetés

Kérdése van autóinkkal kapcsolatban? Személyre szabott ajánlatot szeretne vagy különleges kívánsága van? A nyomtatvány segítségével gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet velünk. Egyszerűen töltse ki, küldje el és mi megkeressük Önt.


Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni az akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!

elolvastam és elfogadom
A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×