toyota ICL Autó

Kiegészítők, eredeti alkatrészek

Kínálatunkban több ezer eredeti gyári alkatrész és tartozék található, amelyek tökéletesen illeszkednek gépjárművéhez. Természetesen vállaljuk az utángyártott alkatrészek beszerzését is, melyek anyag minősége és kialakítása hasonló a gyári alkatrészekéhez, így garantálja gépjárművének az üzembiztos működést.

Rövid határidővel vállaljuk új és használt gépkocsikhoz az Ön kényelmét szolgáló tartozékok, kiegészítők beszerzését, amelyek kiváló minőségűek és garantáltan tartósak.

Alkatrész értékesítő kollégáink képzett és releváns szakmai tapasztalattal számos kompatibilitási kérdésben, valamint az új járművek alkatrészeinek kiválasztásában és megrendelésében és az idősebb járművek alkatrész beszerzésében készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Márkakereskedéseinkben teljes körű gyári alkatrészek, extrák, kiegészítők, ajándéktárgyak, a kiállított termék falakon megtekinthetőek és megvásárolhatók.

LEGNÉPSZERŰBB EREDETI GYÁRI ALKATRÉSZEINK:

 • szőnyeg garnitúrák
 • ablaktörlők
 • karosszéria díszítőelemek(króm küszöbdíszléc,króm kilincs,króm lámpakeret)
 • csomagtértálcák
 • kerékpártartók
 • tetőcsomagtartók,tetőboxok
 • légterelők
 • vonóhorgok
 • motorolajok,kenő -és hajtóanyagok
 • gumiabroncsok
 • felnik

Miért ajánljuk vásárlóinak az eredeti gyári alkatrészek beszerzését?

Az Ön gépjárműve a legjobb gondoskodást érdemli! Értékét csak úgy őrizheti meg ha gépjárművét csak a márkakereskedéseinkben magasan képzett szakembereinkre bízza és eredeti alkatrészeket vásárol. Minden gyári eredeti alkatrész a legszigorúbb minőségbiztosítási előírásokat teljesíti. Ezzel garantálva az Ön gépjárművének biztonságát. Minden eredeti alkatrész azonos genetikai információt hordoz magában, mint a gépjármű gyártásakor felhasznált első szerelésű alkatrész, ezért egészen biztos lehet benne, hogy az alkatrész cseréje és működése problémamentes lesz, és ezzel az autója élettartama is meghosszabbodik.

Toyotája fontos szerepet játszik a mindennapjaiban: amikor sietniek kell a gyermekeivel az iskolába, amikor a heti bevásárlást intézi, vagy éppen a nyári szabadságának helyszínére utazik. Éppen ezért semmi oka nem lehet az aggódásra, mivel a Toyota eredeti alkatrészek, kiváló minőségben készülnek, és garantálják, hogy autója hosszú távon is nagyszerűen teljesítsen.

Toyota eredeti alkatrészek megbízható minőségűk mellett számos előnnyel járnak:

 • Kifejezetten az Ön járművéhez készülnek 
 • Minőségük és megbízhatóságuk megfelel a Toyota szigorú követelményeinek 
 • A Toyota teljes garanciája vonatkozik rájuk (minimum 1 év) 
 • Képzett technikusaink szakszerűen szerelik be őket.

Optifit Alkatrészek

Az úgynevezett Optifit alkatrészek bevezetésének az volt a célja, hogy a márkaszervizek gazdaságos és megbízható megoldást tudjanak nyújtani a Toyoták karbantartása és javítása során. Ennek a termékcsaládnak nagyrészt a szervizelés és javítás során gyakran cserélendő - ezért a jármű karbantartási költségeiben legnagyobb szerepet játszó - alkatrészek a tagjai, mint például a fékbetétek, kipufogók, kuplungok, akkumulátorok, féltengely gumiharangok, ablaktörlők, generátorok és indítómotorok. Az Optifit alkatrészekre a Toyota márkaszervizek 1 év garanciát vállalnak. Ez alól kivételek az eredeti Toyota Optifit akkumulátorok, amelyekre 3 év garancia érvényes.

A biztonság, a kiváló teljesítmény és saját nyugalma érdekében válasszon Toyota eredeti alkatrészt! Kizárólag Toyota márkakereskedőjénél kaphatóak.


Ajánlatkérés

Kérjük, küldje el ajánlatkérését alkatrészek, tartozékok témakörben! Munkatársunk hamarosan kapcsolatba lép önnel.

elolvastam és elfogadom

KÉRJÜK MINDEN MEZŐBE VALÓS ADATOKAT ADJON MEG. KÖSZÖNJÜK!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×