toyota ICL Autó

INICIÁL CÉGCSOPORTRÓL

Az Iniciál Cégcsoport 100%-ban magyar magántulajdonú vállalkozásként van jelen a magyar autókereskedelemben. Renault, Dacia, Nissan, Toyota, Peugeot, Citroen, Suzuki, Kia és Opel márkák értékesítésével és vevőszolgálatával, valamint független és márkaszervizként is működik. Tevékenységét Nyugat-Magyarország területét lefedően négy telephelyen Győrben, Mosonmagyaróváron, Sopronban és Szombathelyen végzi. Jelenleg több mint 180 főt foglalkoztató dinamikusan fejlődő cégcsoport.

Az Inicál Autóház 15 éves fennállása ellenére az autóipar területén több mint 25 éves szakmai tapasztalattal bír.  A cég alap értékei között szerepel az ügyféligényeknek történő maximális megfelelés, a folyamatos fejlődés, és a piaci igényekre reagáló innováció. A cégcsoport legnagyobb értéke, a szakértő munkatársai által biztosított háttér. Hozzáértésüket, magas szintű tudásukat igazolja vissza évről évre növekvő, illetve hűséges, visszatérő ügyfeleinek magas aránya. 

TOYOTA INICIÁLRÓL

2009-ben az Iniciál Autóház Kft. eljutott arra a szintre, hogy a legnagyobb profit stabilitást tudta realizálni.   A válság ellenére további márka került bevezetésre, a Toyota, mellyel Győr városában és a környékén egy hatalmas piaci rést foltozott be. Így az alkalmazottaik száma ekkor már 96 főig bővült. A következetességnek és a minőségi folyamatrendszer működésének köszönhetően a cég elérte azt, hogy alig 1 éven belül még Mosonmagyaróváron is bevezessék a Toyota márkát.

 

2010 év közepére sikeresen megnyitotta az új Toyota márkakereskedését az Iniciál Autóház Mosonmagyaróváron, mellyel megkönnyítette a leendő és elégedett helyibéli ügyfelek kiszolgálását. Ezzel további 8 munkahelyet biztosított a cég a Mosonmagyaróváron élők számára. Az elkövetkezendő években a szakmai továbbképzésekre, a innovációs rendszerek bevezetésére, valamint a maximális minőségi kiszolgálásra és a ügyfelek utógondozására nagy hangsúlyt fektettünk. Ezeknek az intézkedéseknek és elkötelezett munkatársainknak köszönhetően a Toyota magyarországi képviselete felkérte vállalkozásunkat, hogy Győr-Moson-Sopron megyében immáron 3 márkakereskedéssel legyünk jelen.

 

2017-es év a cég életében nagy változásokkal járt, mind a 4 telephelyén (Győr, Mosonmagyaróvár, Sopron, Szombathely) nagy felújítási munkálatok kezdődtek, annak érdekében, hogy az ügyfeleiket egy modern, letisztult minden eddiginél magasabb minőségű és impozánsabb szalonokkal várja kedves látogatóit! Mindeközben soproni telephelyén bevezette negyedik márkaként a Toyota márkát, ezáltal további munkahelyeket teremtett Sopronban. Az első egy évben az új és visszatérő ügyfelei révén múltbéli céljait és terveit mind új autó értékesítésben, mind pedig márkaszerviz területén várakozásaikat beigazolta, illetve cég fejlődését, prosperitását eredményezte.

KARRIER

Éppen pályaválasztás előtt áll, vagy csak belefásult a régi munkahelyébe? Mi segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb pozíciónkat. Nyitott pozícióinkért és a további részletekért kattintson!

Tovább az állásajánlatokra

A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×