toyota ICL Autó

Toyota márkaszerviz

 

A TOYOTA INICIÁL AZ ÖN GÉPJÁRMŰVE SZOLGÁLATÁBAN

Toyota márkaszervizeinket már három vidéki városban is megtalálják leendő és meglévő ügyfeleink. Műhelyeink mindig a márka által meghatározott legfejlettebb Toyota célszerszámokkal és technikai berendezésekkel , online szerviz technikai információkkal,valamint a legszigorúbb minőségi elvárásoknak megfelelően szervizeljük, javítjuk ügyfeleink gépjárművét. Tapasztalt és szakképzett vevőszolgálati, szervizes kollégáink folyamatosan szakmai tovább képzéseken vesznek részt, annak érdekében,hogy bármilyen felmerülő problémát a vagy kérdést gördülékenyen megtudjanak Önnek oldani és válaszolni. Cégünk számára kiemelt fontosságú a minőségi szerviz szolgáltatások mellett a maximális ügyfél élmény nyújtása. Melynek érdekében  több extra szolgáltatást is nyújtunk leendő és meglévő ügyfeleinknek. Ilyen például az ingyenes wifi használat a vízautomata és a kényelemes fotelek. Szív ügyünknek tekintettük,hogy úgy alakítsuk ki szalonjaink ügyfél váróját, hogy Ön egyszerre megtalálja a kényelmet,az ügyfél barát kiszolgálást és a gondtalan pihenés harmóniáját.

Ismerje meg széleskörű szolgáltatásaink sok színűségét.

Toyota márkaszervizünk szolgáltatásai:

 • Periodikus karbantartás
 • Garanciális javítás
 • Általános javítás
 • Visszahívási kampányok bonyolítása
 • Műszaki vizsgára való felkészítés,
 • Hatósági műszaki vizsga, helyben, saját vizsgasoron(Győrben)
 • Környezetvédelmi mérés
 • Eredetiségvizsgálat
 • Hibakeresés és diagnosztizálás
 • Téli/nyári gumi csere, centrírozás,
 • Futómű vizsgálat, beállítás
 • Klímatöltés, tisztítás ellenőrzés
 • Európában forgalmazott Hibrid autók szervizelése
 • Átvizsgálás, állapot felmérés
 • Tartozékok beépítése
 • Autómosás, belső tisztítás

A fent említett szolgáltatásaink igénybe vételéhez előzetes időpont egyeztetés mindenképpen szükséges!

KÉRDEZZE SZAKÉRTŐINKET!

Szeretne többet megtudni gépkocsija állapotáról? Nem sokára lejárna a műszakivizsgája? Alkatrészre lenne szüksége,de sehol sincs készleten? Számunkra ez nem probléma, mert felkészült kollégáink készséggel állnak rendelkezésére és a lehető leghamarabb megválaszolják kérdését!

online szervizbejelentkezés

A Toyota szakszervizek előnyei

Minőség, hatékonyság, szakértelem, garancia és értékállóság. Ezek a szavak jellemzik leginkább a Toyota márkaszakszervizeinkben végzett munkát.

Szerelő kollégáink a saját tudásukon kívül a Toyota eddigi összes tapasztalatára is támaszkodhatnak. Modern eszközökkel, rendezett és tisztán tartott műhelyben,figyelemre méltó elméleti és gyakorlati ismeretek birtokában gondoskodnak arról, hogy az Ön autója megbízható maradjon hosszú éveken át.

Minőség

A Toyota márkaszervizeinkben a javításokat és karbantartásokat a gyártó által elvárt és ellenőrzött minőségben végezzük el. Autója megbízhatósága ennek megfelelően számottevő minőségi romlás nékül kifogástalan műszaki állapotban marad.

Hatékonyság

Köztudott,hogy a Toyota márk autói magas műszaki színvonala megköveteli a különleges javítási technológiák használatát. Szerviz technikusaink természetesen hatékonyan alkalmazzák ezeket a javítási módszereket, így gyorsan és megbízhatóan végzik el a munkát, legyen az karbantartás, mechanikai javítás vagy karosszériajavítás.

Szakértelem

A Toyota márkaszervizeinkben dolgozó kollégáink a kötelezően előírt oktatási program keretében folyamatos továbbképzéseken vesznek részt. Márkaszervizeink a legkorszerűbb diagnosztikai műszerekkel és a gyártó által meghatározott minőségi célszerszámokkal rendelkeznek.

Garancia

A szervizeink által elvégzett munkák és a felhasznált eredeti Toyota alkatrészek utólag bármikor ellenőrizhetők és számon kérhetők. Márkaszervizeinkben az elvégzett munkákra, és a beépített Toyota alkatrészekre garanciát adunk, ezzel is növelve autójának értékét.

Értékállóság

Ha igazolni tudja, hogy Toyotáját  hivatalos márkaszervizben szervizeltette az eladás időpontjáig, akkor jelentősen növeli annak értékét. Az autó igazolható szerviztörténete jelentős többletértéket képvisel,annak eladásakor. Beszámítás esetén magasabb értékkel számolnak a értékesítőink, így Ön jobban jár csupán azért, mert hozzánk járt.

Hogy miért válasszon minket?

Mert munkatársaink nem csak autójára, hanem az Ön igényeire is maximálisan odafigyelnek. Számunkra a legfontosabb,hogy gondoskodjunk róla, hogy kivételes élményekkel távozzon. Szolgáltatásaink és ajánlataink egyszerűek és vonzóak. Célunk felülmúlni várakozásait, hogy Ön is gyarapítsa elégedett ügyfeleink táborát.

 

Toyota Iniciál Autóház Kft.

Cím: 9028 Győr, Külső Veszprémi út 6.

Telefonszám: +36 96 998 084
Fax: +36 96 527 975
Nyitva tartás: H-P: 8.00 - 17.00

Toyota Iniciál Autóház Kft.

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Szekeres R. u. 17.

Telefonszám: +36 96 998 074
Fax: +36 96 577 599
Nyitva tartás: H-P: 8.00 - 17.00

Toyota Iniciál Autóház Kft.

Cím: 9400 Sopron, Balfi u. 162.

Telefonszám: +36 99 999 151
Fax: +36 99 508 827
Nyitva tartás: H-P: 8.00 - 17.00


Online szervíz bejelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltése semmiféle kötelezettséggel nem jár Önnek és nem minősül rögzített időpontnak. Annak érdekében, hogy a gépkocsit minél hamarabb fogadni tudjuk szervizünkben, kérjük minél pontosabban és a hibát részletesen megírva töltse ki az alábbi űrlapot. Az űrlap kitöltése maximum 2 percet vesz igénybe, viszont a pontosan kitöltött űrlap segítség a kollégáinknak a gördülékeny munkavégzésükben.

elolvastam és elfogadom
A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×