toyota ICL Autó

GR Supra


KEZDŐÁR:
25 435 000 FT-TÓL

Magával ragadó élmény – új formába öntve

Íme az autó, amely a vezetés élményének lehető legtisztább formáját nyújtja: az új Toyota GR Supra ötven év gazdag örökségét hordozza. Az erő, a harmónia és a fordulékonyság lenyűgöző kombinációja láttán garantáltan megdobban az autórajongók szíve, hiszen ez a gép páratlan élvezetet kínál a sportos autózás szerelmeseinek.

Sportos karakter

Alacsony tömegközéppont, optimális súlyelosztás és extrém merev karosszériaszerkezet: a Toyota telivér sportkocsit épített. Az új Toyota GR Supra vérpezsdítő izgalmakat tartogat, és a feledhetetlen élmények világába röpíti vezetőjét.

Versenyautós gének

Az új Toyota GR Supra annak a tudásnak a gyümölcse, amit a TOYOTA GAZOO Racing csapat gyűjtött, miközben a világ leghíresebb pályáin versenyzett. A győzelemért vívott harc feszült órái rengeteg tapasztalatot szültek; ennek nyomán született meg az a modern sportkocsi, ami igazán méltó a hírnevéhez.

Előnyök

01 | Lélegzetelállító formák

Az új Toyota GR Supra modern formavilágát hatásosan hangsúlyozza ki a hosszan elnyújtott motorháztető, a kompakt karosszéria és a széles nyomtáv. Az autó dizájnja káprázatosan szép formákkal ötvözi a versenygépek aerodinamikáját – semmi kétséget nem hagyva a szemlélőben arról, mire képes.

02 | Érezze az erőt!

A Toyota GR Supra ugyanúgy elemében van az országúton, mint a versenypályán: a 3,0 literes, soros, hathengeres motor simán, erőlködés nélkül röpíti az autót, és késlekedés nélkül reagál a gázparancsra. A kettős megfúvású turbótöltő, a precíz közvetlen üzemanyag-befecskendezés és a változó szelepvezérlés 340 lóerőt és 500 Nm forgatónyomatékot hoz ki a blokkból, ami 4,3 másodperc alatt gyorsítja az autót 100 km/órára, az (elektronikusan lehatárolt) végsebesség pedig 250 km/óra.

03 | A Supra szellemisége

A Toyota Supra több mint 40 éve szerves része az autós pop-kultúrának, és sziklaszilárd helyet vívott ki magának a motorsportok, a filmek és a videojátékok rajongóinak szívében. Az új Toyota GR Supra vérvonala a ’60-as évekre, egészen a kultikus Toyota 2000GT modellig nyúlik vissza.

Élvezze a vezetés vegytiszta örömét!

Az új Toyota GR Supra fejlesztésénél nem csupán a puszta teljesítményadatok vagy a lehető legjobb köridők számítottak – sokkal inkább az, hogy Ön mit érez majd a kormánykerék mögött.

Aerodinamika – egyenest a versenypályáról

A TOYOTA GAZOO Racing kulcsszerepet játszott a Toyota GR Supra menetteljesítményének tökéletesítésében. A mérnökök a csapat nemzetközi versenytapasztalatára alapozva alakították ki az autó optimális légellenállását és leszorító erejét, akárcsak az ideális, 50:50 arányú első-hátsó tengelyterhelést.

Vezetőközpontú cockpit

Ahogy az együléses versenygépekben, úgy az új Toyota GR Suprában is Ön van az események középpontjában. A célszerű, háromküllős kormánykerék mögött elhelyezett kombinált digitális műszeregységről és a Head Up kijelző* kivetített képéről minden fontos adatot leolvashat.

Tisztán érezhető

Az új Toyota GR Supra egy vérbeli sportkocsi. Egy ilyen autó vezetési érzete pedig nem tűr kompromisszumokat, ezért mérnökeink a rövid tengelytávolság és a széles nyomtáv precíz méretezésével tökéletes, 1,55 arányt alakítottak ki, ami megfelel az ‘aranymetszés’ szabályainak. Hogy mindez mit jelent a gyakorlatban? Kivételes fordulékonyságot és a határokat feszegető stabilitást.Ajánlatkérés, érdeklődés, tesztvezetés

Kérdése van autóinkkal kapcsolatban? Személyre szabott ajánlatot szeretne vagy különleges kívánsága van? A nyomtatvány segítségével gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet velünk. Egyszerűen töltse ki, küldje el és mi megkeressük Önt.


Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni az akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!

elolvastam és elfogadom
A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×