toyota ICL Autó

Toyota szerviz 4+

 Akciós szervizműveletek és ingyenes országúti segélyszolgálat több mint 15 féle Toyota modellre érvényes. A Toyota márkaszervizeinkben rendkívül kedvező áron vállaljuk az Ön gépjárművének életkorához előírt szervizműveletek elvégzését. Szervizajánlataink már tartalmazzák a szükséges eredeti Toyota alkatrészek költségét, a motorolaj költségét, a munkadíjat és az áfát. A kötelező szervizek elvégzése után 1 éven keresztül ingyenesen biztosítjuk a Toyota Eurocare országúti segélyszolgálatot.

A kötelező szervizek elvégzése után 1 éven keresztül járó ingyenesen országúti segélyszolgálat csak 12 évesnél fiatalabb Toyoták esetén hosszabbítható meg ingyenesen.

Az Ön autójára vonatkozó szervizműveletek árlistáját és személyre szabott árajánlatot az alábbi űrlap kitöltése után email üzenetben fogja megkapni munkatársunktól.

Töltse ki a kötelezően kitöltendő mezőket, majd válassza ki a modellt, ezután kérjük adja meg a gyártási évét, és az alvázszámot  majd kattintson a "Küldés" gombra!


Online szervíz bejelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltése semmiféle kötelezettséggel nem jár Önnek és nem minősül rögzített időpontnak. Annak érdekében, hogy a gépkocsit minél hamarabb fogadni tudjuk szervizünkben, kérjük minél pontosabban és a hibát részletesen megírva töltse ki az alábbi űrlapot. Az űrlap kitöltése maximum 2 percet vesz igénybe, viszont a pontosan kitöltött űrlap segítség a kollégáinknak a gördülékeny munkavégzésükben.

elolvastam és elfogadom
A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×