toyota ICL Autó

Hybrid Szervizprogram

TUDTA, HOGY AZ ELSŐ TOYOTA HYBRID AUTÓ TÖRTÉNETE 1997-BEN VETTE KEZDETÉT?

MA MÁR VILÁGSZERTE TÖBB MINT HATMILLIÓ AUTÓS ÉLVEZHETI A HYBRIDEK ELŐNYEIT.

KÖZÉPPONTBAN A HYBRID

Hybrid modellcsaládok közös eleme a Hybrid Synergy Drive® technológia, ami intelligensen egyesíti a benzinmotor és két villanymotor teljesítményét. Az eredmény: rendkívül alacsony fogyasztás és szinte teljesen zajtalan autózás.

A teljesítmény és a fogyasztás tökéletes egyensúlya érdekében ez a kifinomult rendszer folyamatosan ellenőrzi a külső és belső körülményeket – magát a hajtásrendszert pedig Toyta márka szervizeinkben időszakos átvizsgálás során a hybrid-specialista szakembereink ellenőrzik nagy figyelemmel, hogy az elkövetkező évek során is kifogástalanul működjön.

HYBRID ÁLLAPOTELLENŐRZÉS

A hivatalos Toyota márkaszervizeink által elvégzett évenkénti Hybrid Állapotellenőrzés ideális megoldás arra, hogy az Ön hybridautója mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa. Szakembereink az egész hybrid rendszert átvizsgálják, és írásos jelentést állítanak össze, amiben minden szükséges információt megtalál hybridautója aktuális állapotáról. 

  1. lépés: A hybrid rendszer diagnosztikai vizsgálata. 
  2. lépés: Az akkumulátor állapotának vizsgálata. 
  3. lépés: Az akkumulátor szigetelésének vizsgálata. 
  4. lépés: A kiegészítő akkumulátor töltési tesztje.
  5. lépés: A hűtőrendszer ellenőrzése.

HYBRID AKKUMULÁTOR EXTRACARE GARANCIA

Minden hybrid részegységre 5 év/100.000 km* garancia vonatkozik. Ha ennek letelte után a Hybrid Állapotellenőrzésen mindent rendben találunk, akkor az autó a következő 1 éven keresztül vagy 15 ezer km megtételéig* jogosulttá válik arra, hogy egy Toyota márkaszervizeinkben ingyenesen kijavítsák a hybrid akkumulátor esetleges meghibásodását.  A Toyota által megalkotott a Hybrid Synergy Drive® technológia olyan komplex tapasztalatot és szakmai felkészültséget igényel amit, csakis hivatalos Toyota márkaszervizeink szaktudása és felkészültsége képes biztosítani az Ön által elvárt nyugalmat, valamint azt a figyelmet, amit autója is megérdemel.  Ha arra vágyik, hogy még sok éven át gondtalanul élvezhesse az autózást, akkor ne feledje: ha Hybrid Szervizre van szüksége, a márkaszervizeinkben mindig örömmel látjuk!

HA HYBRID, AKKOR TOYOTA INICIÁLT VÁLASSZA!

Biztosíthatjuk hogy hozzáértő módon végzzük a hybridautók szervizelését és karbantartását, így az éves Hybrid Állapotellenőrzés lebonyolításában és a Hybrid Akkumulátor ExtraCare kérdésében is szakértő segítséget nyújtunk Önnek. Ráadásul a Toyota hybrid-tartozékok teljes kínálatát is megtalálja nálunk; bármire is támad igénye, csak forduljon hozzánk bizalommal!

Hogy miért válasszon minket?

Mert munkatársaink nem csak autójára, hanem az Ön igényeire is maximálisan odafigyelnek. Számunkra a legfontosabb,hogy gondoskodjunk róla, hogy kivételes élményekkel távozzon. Szolgáltatásaink és ajánlataink egyszerűek és vonzóak. Célunk felülmúlni várakozásait, hogy Ön is gyarapítsa elégedett ügyfeleink táborát.

 

Toyota Iniciál Autóház Kft.

Cím: 9028 Győr, Külső Veszprémi út 6.

Telefonszám: +36 96 998 084
Fax: +36 96 527 975
E-mail cím: szerviz.gyor@inicial.hu
Nyitva tartás: H-P: 8.00 - 17.00

Toyota Iniciál Autóház Kft.

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Szekeres R. u. 17.

Telefonszám: +36 96 998 074
Fax: +36 96 577 599
E-mail cím: szerviz.movar@inicial.hu
Nyitva tartás: H-P: 8.00 - 17.00

Toyota Iniciál Autóház Kft.

Cím: 9400 Sopron, Balfi u. 162.

Telefonszám: +36 99 999 151
Fax: +36 99 508 827
E-mail cím: szerviz.sopron@inicial.hu
Nyitva tartás: H-P: 8.00 - 17.00


Online szervíz bejelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltése semmiféle kötelezettséggel nem jár Önnek és nem minősül rögzített időpontnak. Annak érdekében, hogy a gépkocsit minél hamarabb fogadni tudjuk szervizünkben, kérjük minél pontosabban és a hibát részletesen megírva töltse ki az alábbi űrlapot. Az űrlap kitöltése maximum 2 percet vesz igénybe, viszont a pontosan kitöltött űrlap segítség a kollégáinknak a gördülékeny munkavégzésükben.

elolvastam és elfogadom
A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×