toyota ICL Autó

Szerviz és karbantartás

A Toyota szakszervizek ismérvei

Minőség, hatékonyság, szakértelem, garancia és értékállóság. Ezek a szavak jellemzik leginkább a Toyota szakszervizeinkben végzett munkákat.

Technikusaink a saját tudásukon kívül a Toyota minden tapasztalatára is támaszkodhatnak. Modern eszközökkel, rendezett műhelyben, komoly elméleti és gyakorlati ismeretek birtokában gondoskodnak arról, hogy az Ön autója megbízhatóan működjön. Márkaszervizenkben rövid határidővel vállaljuk az Ön gépjárművének: eredetiség vizsgálatát, műszaki vizsgáját, teljeskörű karosszéria javítását, valamint a biztosítási ügyintézési folymatokat.

Minőség

A Toyota márkaszervizeinkben a javításokat és karbantartásokat a gyártó által ellenőrzött minőségben végezzük el. Autója megbízhatósága ennek megfelelően az Ön által elvárt magas minőségi szinten marad. Így az idő előrehaladtával is csak csekély összeget veszt az értékéből.

Hatékonyság

A Toyota gépjárművek magas műszaki színvonala megköveteli a különleges javítási technológiák használatát. A Toyota márkaszervizeinkben dolgozó technikusaink természetesen hatékonyan alkalmazzák ezeket a javítási módszereket, így gyorsan és megbízhatóan végzik el a munkát, legyen az karbantartás, mechanikai javítás vagy karosszériajavítás.

Szakértelem

A Toyota szakszervizeinkben dolgozó kollégáink a több évtizedes tapasztalattól függetlenül, a kötelezően előírt oktatási program keretében folyamatos továbbképzéseken vesznek részt. Márkaszervizeink a legkorszerűbb diagnosztikai műszerekkel és szerszámokkal rendelkeznek.

Garancia

A márkaszervizeink által elvégzett munkák és a felhasznált eredeti Toyota alkatrészek utólag bármikor ellenőrizhetők és számon kérhetők. Márkaszervizeink az elvégzett munkákra, és a beépített Toyota alkatrészekre garanciát adnak, értük felelősséget vállalnak, ezzel is növelve autójának értékét.

Értékállóság

Ha igazolni tudja, hogy Toyotáját márkaszervizben tartották karban, akkor jelentősen növeli annak értékét. Az autó igazolható szerviztörténete jelentős többletértéket képvisel. Beszámítás esetén magasabb értékkel számolnak a kereskedők, így Ön jobban jár csupán azért, mert márkaszervizbe járt.

A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×