toyota ICL Autó

Hírek

2023-01-02 A Toyota katalizátorpajzsot is árul az új Priushoz

A katalizátorlopások továbbra is nagy problémát jelentenek szerte a világon, ezért a Toyota összefogott a MillerCAT-tal, hogy katalizátorpajzsokat kínáljon Amerikában az új Toyota- és Lexus modellekhez.

2022-12-07 Versenyautó motorja hajtja ezt a családi Toyotát

A GR Yaris háromhengeres turbómotorját szerelték a Toyota Corolla Cross egy kísérleti példányába. A cél mégsem a sportosság, hanem a környezetvédelem.

2022-11-17 Így néz ki a Toyota harmadik elektromos bZ modellje

Amikor tavaly decemberben a Toyota világszintű elnöke, Akio Toyoda bejelentette, hogy a japán autógyártó 2030-ig nem kevesebb, mint 30 vadonatúj akkumulátoros elektromos meghajtású modellt mutat be, azt is elárulta, hogy a vállalat új, dedikáltan akkumulátoros elektromosnak fejlesztett modelljeit cs...

2022-09-14 Tényleg turbómotort kaphat a Toyota GR86?

Négyhengeres boxermotorját soros, feltöltött háromhengeresre cserélte a Toyota klasszikus sportkupéjának versenykivitele.

2022-08-31 Idő előtt kiszivárgott a Toyota második villanyautója

A Toyota elég sokáig kivárt első saját elektromos autójának elkészítésével, de idén már vezettük is a bZ4X-et.

2022-04-28 Megérkezett a kézi váltós Toyota GR Supra

A GR Supra volt a Toyota első globális Gazoo Racing (GR) modellje, amely már a bemutatkozásának pillanatától megtestesítette a GR szellemiségét és a Toyota világszintű elnöke, Akio Toyoda álmát, hogy egy olyan autót alkossanak meg, amely teljes egészében a vezetés öröméről szól.

2022-03-07 Már nálunk is rendelhető a Toyota villanyautója

Már hazánkban is elérhető a Toyota első akkumulátoros elektromos autója, a bZ4X. A Toyota új bZ – beyond Zero – almárkájának első modellje egy kényelmes, tágas és nagyméretű SUV, melynek új összkerékhajtási rendszere kiemelkedő képességeket biztosít. A bZ4X indulóára 18 110 000 forint.

2022-02-21 Itt az önvezető, driftelésre képes Toyota GR Supra

A Toyota Supra 17 év után, 2019-ben támasztotta fel a sportautólegenda GR Suprát, amely mára az elsőként bemutatott 3 literes, 340 literes motor mellett egy kisebb, 2 literes, 258 lóerős erőforrással is elérhető.

2022-01-17 Fenyegetőbb sport-Yarist állított ki a Toyota

A Toyota stand főszereplője a Tokyo Auto Salonon az idén egyértelműen a GR GT3, de kiállítanak egy új Yaris változatot is.

2021-11-29 Hibrid rendőrautókat állítottak szolgálatba Angliában

Amikor az angliai Dél-Derbyshire megye rendőrsége takarékos, megbízható, robusztus és környezetbarát járművekkel kívánta bővíteni gépkocsiparkját, nem kellett messze menniük a megoldásért: a Toyota Manufacturing UK helyben, Burnaston városában működő gyárától kértek és kaptak segítséget.

2021-10-11 Világrekordot állított fel a Toyota Mirai

Az új Toyota Mirai beírta magát a Guinness Világrekordok könyvébe azzal, hogy egyetlen, ötperces üzemanyagtöltéssel 1359 kilométert tett meg. Ez a legnagyobb távolság, amelyet hidrogén üzemanyagcellás járművel újratöltés nélkül valaha megtettek.

2021-09-30 Itt az új Toyota RAV4 Adventure

A Toyota az új RAV4 Adventure modellváltozattal fokozza tovább a RAV4 SUV képességeit. Az új orrkialakítás, az első és oldalsó toldatok, valamint az új higanyszürke tetőszín marcona stílust kölcsönöz az autónak. Ezenkívül alapfelszereltség a hibrid hajtáslánc intelligens összkerékhajtással.

1 2 3 4 5 Összesen: 5 oldal
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×