toyota ICL Autó

Proace Verso


KEZDŐÁR:
16 395 000 FT-TÓL

Kellemes utazás - praktikus megoldásokkal

Az aktív életstílushoz terveztük.

Tágas utasterével és az aktív életstílust szolgáló praktikus megoldásaival az új PROACE Verso a Toyota sokoldalú utasszállítóinak legújabb modellje. Átgondolt kialakítás, modern dízelmotorok és innovatív technológia - ebben az autóban minden együtt van ahhoz, hogy Ön még kellemesebben, még biztonságosabban és még nyugodtabban utazhasson.

Sokoldalúság

Határtalan testreszabhatóság


A Toyota PROACE Verso az utazás új módját kínálja. Akár dolgozni, akár családi kirándulásra indul, az öt-kilenc ülést mindig úgy konfigurálhatja, ahogy éppen szükséges – és mindez pillanatok alatt megoldható. Hatékony mobilitása és presztízse ideális munkatárssá avatja a Toyota PROACE Versot, amellyel valóra válthatja ötleteit.

Előnyök

01 | Átgondolt kialakítás és intelligens technológia

A PROACE Verso felszereltségi listája olyan bőséges, hogy garantáltan kialakíthatja az igényeinek leginkább megfelelő autót. Választhat xenon fényszórót, Head Up Display rendszert, kényelmes tolatókamerát, és persze rengeteg biztonsági berendezést, hogy teljes nyugalomban élvezhesse az utazást.

02 | Innovatív tér, ami az Ön igényeihez igazodik

A PROACE Verso egyszerűvé varázsolja az életet. A ledönthető ülések révén az utastér rugalmasan alakítható, a motoros oldalajtók elmondhatatlan kényelmet kínálnak. A fűthető első masszázsülések, a luxuskivitelű kapitány ülések és a Toyota Skyview® panorámatető ’first class’atmoszférát teremtenek a kabinban.

03 | Autó mindenkinek

Ha aktív életet él, a PROACE Verso a legjobb választás Önnek! Akár vállalkozását képviselve kel útra, akár családját viszi kirándulni, a PROACE VERSO-ban minden út a legnagyobb kényelemben telik. Alkalmas akár 9 személy szállítására, a vezetőt is beleértve.

A PROACE VERSO

HÁROM MODELL VÁLTOZATA

[R]

Rövid

[K]

Közepes

[H]

Hosszú

Első a biztonság!

Fejlett biztonsági rendszerek segítenek vigyázni Ön testi épségére. Amikor a munka vagy a család szavára útra kell, fontos tudnia, hogy biztonságos kezekben van. Az új PROACE VERSO Toyota Safety Sense rendszerével efelől semmi kétsége sem lehet: a két opcionális csomag biztonsági berendezései segítenek abban, hogy útja biztonságos legyen.Ajánlatkérés, érdeklődés, tesztvezetés

Kérdése van autóinkkal kapcsolatban? Személyre szabott ajánlatot szeretne vagy különleges kívánsága van? A nyomtatvány segítségével gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet velünk. Egyszerűen töltse ki, küldje el és mi megkeressük Önt.


Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni az akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!

elolvastam és elfogadom
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×