toyota ICL Autó

Land Cruiser


KEZDŐÁR:
25 040 000 FT-TÓL

Élő legenda

65 évnyi sikertörténet és számtalan alkalommal bizonyított megbízhatóság, amire mindig számíthat, bármilyen nehéz terepet is kell leküzdenie, és olyan megjelenés, ami a nyüzsgő nagyvárosok utcáin is rabul ejti az emberek pillantásait – ez a Toyota Land Cruiser. A híres terepjáró legújabb változata a legmodernebb biztonsági és off-road technológiák mellett prémium, kézműves minőségű kidolgozást és luxus kényelmű utasteret kínál. Az erő és az elegancia páratlan összhangjának köszönhetően a Toyota Land Cruiser ugyanolyan tökéletes társ a városi közlekedéshez, mint a járatlan vidékek meghódításához.

Előnyök

01 | Biztonság

A Land Cruiserben opcióként megtalálhatók a forradalmian új Toyota Safety Sense aktív biztonsági rendszerei, amelyek folyamatosan figyelik az útviszonyokat, és segítenek, hogy a vezető gyorsabban és hatékonyabban reagáljon, minimumra csökkentve ezzel a balesetveszélyt.


02 | Off-road

Egy sor modern technológia biztosítja, hogy a Toyota Land Cruiser ugyanolyan jól teljesítsen a terepen, mint az országúton. Ha Ön letér az aszfaltról, a fejlett rendszerek segítségével tökéletesen kiaknázhatja az autóban rejlő lehetőségeket. Bárhol autózzon is, az összkerékhajtás és a zárható differenciálművek segítségével mindig magabiztosan haladhat.

03 | Sokoldalúság

A Toyota Land Cruiser hihetetlenül rugalmasan alakítható és sokoldalú jármű. A nagy terhek szállítására ott a 3 tonnáig terjedő vontató képesség, a tetőre szerelhető keresztrudakkal pedig szinte bármit magával vihet. A második és harmadik sor üléseinek ledöntésével számtalan módon variálhatja az autó multifunkcionális utasterét.

04 | Kényelem

A Toyota Land Cruiser utasterében kizárólag prémium minőségű anyagokat használtunk. A tökéletesen megformált üléseken minden utazás kellemes élmény. A könnyen elérhető kezelőszervekkel szinte ösztönösen használhatja az autó fejlett funkcióit. A második üléssor szórakoztató rendszerét a tetőkárpitba épített képernyő egészíti ki.

05 | Technológia

A Toyota Land Cruiserben rengeteg intuitív műszaki megoldás várja a vezetőt és utasait. A 8 colos képernyővel összekapcsolt és hasznos alkalmazásokat kínáló Toyota Touch® 2 multimédia rendszer opcióként navigációs rendszerré is bővíthető. A műszerek közt elhelyezett 4,2 colos TFT-kijelzőn menet közben minden fontos információt megtalál.

Off-road rendszerek


Az állandó összkerékhajtás kiváló útfogást biztosít a csúszós és egyenetlen útfelületeken. A terepfokozat megnöveli a kerekekhez jutó vonóerőt, hogy az autó mindig magabiztosan mozogjon a laza talajon, a zárható differenciálművek pedig még a legnehezebb körülmények közt is garantálják a tapadást.

01 | Kinetikus dinamikus felfüggesztési rendszer (KDSS)

Az elektronikus vezérlésű futómű maximális útfogást biztosít a terepen. A KDSS ilyenkor leválasztja a stabilizátorokat, hogy a kerekek hosszabb úton mozoghassanak. Ennek eredményeképpen az abroncsok még az extrém helyzetekben is biztosan érintkeznek a talajjal, még a legkeményebb terepen is kiszámítható tapadást biztosítva az új Land Cruisernek.

02 | Multi-Terrain Select – a terepviszonyoknak megfelelően változó motor-karakterisztika

A maximális útfogás és irányíthatóság érdekében az autó teljesítménye, fékereje és tapadásvezérlése automatikusan az adott terepviszonyokhoz igazodik. A vezető a következő terepbeállítások közül választhat: Sziklás, Laza-köves, Köves földút, Buckás, Sár és Homok, valamint Automata.

03 | Kapaszkodó képesség

Terepezés közben gyakran kell felkapaszkodni meredek emelkedőkre. Az ilyen helyzetekben a Land Cruiser akár a 42 fokos meredélyeket is erőlködés nélkül, magabiztosan mássza meg.

04 | Terepmonitor rendszer

Az autó körülötti területet négy külső kamera figyeli, időben jelezve az esetleges veszélyt. A kamerák képe 360 fokos nézetként jelenik meg a Land Cruiser központi kijelzőjén, így elég megnyomni a kormánykeréken található gombot, és a vezető máris tökéletesen átlátja a jármű teljes környezetét.

05 | Dőlésszög kijelzés

Terepen a vezető mindig ellenőrizheti, hogy milyen szögben dől meg a karosszéria. A multifunkciós kijelzőn megjelenő jelzések mellett az is pontosan látható, hogy a talajhoz viszonyítva milyen helyzetben áll a Land Cruiser.

06 | Multi-Terrain blokkolásgátló fékrendszer (ABS)

Amikor a vezető bekapcsolja a Terep-választó rendszert, a Multi-Terrain blokkolásgátló fékrendszer automatikusan alkalmazkodik a talajviszonyokhoz, hogy optimális fékteljesítményt nyújtson.Ajánlatkérés, érdeklődés, tesztvezetés

Kérdése van autóinkkal kapcsolatban? Személyre szabott ajánlatot szeretne vagy különleges kívánsága van? A nyomtatvány segítségével gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet velünk. Egyszerűen töltse ki, küldje el és mi megkeressük Önt.


Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni az akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!

elolvastam és elfogadom
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×