toyota ICL Autó

Camry


KEZDŐÁR:
14 170 000 FT-TÓL

A Legenda visszatér

Az új Toyota Camry Hybrid új mércét állít, finoman keverve a szedán formavilág kifinomultságát a kupék időtlen stílusával, és mindezt a Toyota
innovatív hibrid hajtásával koronázza meg. A Camry egyszerre kínál látványos megjelenést, kényelmet és gazdag felszereltséget, hogy vezetője
tökéletesen átélhesse egy élvonalbeli hibrid autó vezetésének örömét.

A vezetés új dimenziója

Az új Toyota Camry Hybrid mindent megváltoztat. Lélegzetelállító formavilág, kivételesen kényelmes rugózás, prémium anyagok, gazdag felszereltség, a legmodernebb technológiák és kimagasló teljesítmény; mindez együtt minden eddiginél élvezetesebb autózást kínál!

01 | Erős és elegáns

A teljesítmény számokban kifejezett értékeivel lehetetlen visszaadni az új Camry vezetési élményét. A negyedik generációs, 2,5 literes Hybrid Dynamic Force hajtás minden sebességtartományban készségesen és dinamikusan gyorsítja az autót, és a Toyota New Global Architecture (TNGA) padlólemez alacsony súlypontja és tökéletes súlyelosztása miatt a Camry mindig kezesen viselkedik. A karakteres szedán karosszéria eleganciáját egy csipetnyi kupés lendület fűszerezi.

02 | Business class

A Camry a szegmens egyetlen olyan autója, amely olyan komfortot kínál, ami sokáig csak a luxuslimuzinok kiváltsága volt. A hátsó üléssor kartámaszába épített kezelőfelületen az utasok nemcsak az audiorendszert és a klímát, hanem még a hátsó szélvédő árnyékolóját is beállíthatják. A motorosan dönthető hátsó üléseken minden eddiginél kényelmesebb az utazás.

03 | Utastér – kompromisszumok nélkül

A karosszéria egyedi sziluettje és formája az autó utasterének sajátságos karakterét is meghatározza. A vezetőt és utasait körülölelő térbe nem tolakodik be külső zaj, és a kabin kialakítása minden utazást kellemes élménnyé avat. Bármerre pillantunk is, mindenütt gondosan megválogatott anyagokat láthatunk, amelyek méltók a Toyota zászlóshajójához.

Élvezet vezetni

Az új Toyota Hybrid volánja mögött minden kilométer igazi élvezet. A fejlett hibrid hajtás, az innovatív TNGA padlólemez és a rengeteg biztonsági rendszer felejthetetlen élménnyé varázsolja az autózást. Olyan élménnyé, ami minden érzéket egyszerre kényeztet.

Új hibrid hajtás

A modern, 218 lóerős 2.5 Hybrid Dynamic Force e-CVT rendszer páratlan vezetési élményt kínál. Már alacsony fordulatszámnál is maximális teljesítmény áll rendelkezésre, hogy Ön minden sebességtartományban élvezze a vezetést, ráadásul a dinamikus gyorsításhoz rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztás társul.

TNGA padlólemez

Az új Toyota Camry Hybrid a különleges TNGA platformra épül. Az alacsony súlypontnak, a fejlett kettős lengőkaros futóműnek és a rendkívül merev karosszériának köszönhetően az autó alig dől meg a kanyarokban, így hihetetlenül dinamikusan vezethető. A remek kilátásról a mélyre húzott motorháztető és a vékonyabb első oszlopok gondoskodnak.

Fejlett technológiák

A Camry legmodernebb technológiái minden utazást kényelmesebbé varázsolnak. A fontos forgalmi információk három helyen is leolvashatók: a Toyota Touch® 2 multimédia rendszer kijelzőjén, a műszeregység színes TFT képernyőjén, illetve a head-up kijelző szélvédőre vetített képén.

Teljes körű védelem – Alapáron

A Toyota Safety Sense aktív biztonsági rendszerei extra segítséget nyújtanak vezetés közben. A stratégiai helyekre beépített radarok és kamerák többféle módon is védik az utasokat: figyelik az autó előtti útszakaszt, észlelve az esetleges veszélyhelyzeteket, ugyanakkor érzékelik a jelzőtáblákat és még sok mást is.

01 | Ütközést megelőző biztonsági rendszer (PCS) gyalogosvédelemmel (PD)

A rendszer figyeli az úton felbukkanó járműveket és gyalogosokat. Ha ütközésveszélyt észlel, a berendezés hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, és ha az nem reagál a helyzetnek megfelelően, automatikusan fékez. Ha a vezető fékez, de nem elég erősen, a rendszer megnöveli a féknyomást, hogy elkerülje az ütközést vagy mérsékelje annak súlyosságát.

02 | Adaptív sebességtartó automatika (ACC)

A vezető beavatkozása nélkül is állandó utazósebességet biztosít, miközben tartja az előre beállított követési távolságot az elöl haladó jármű mögött. Ha ez a távolság csökken, a rendszer lassít, és ha kell, akár állóra is fékezi az autót. Ha a követési távolság nő, az autó gyorsítani kezd – ahogy a forgalom engedi –, amíg újra eléri az előre beállított sebességet.

03 | Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA)

A rendszer az útra felfestett jelzéseket figyelve határozza meg az autó helyzetét a forgalmi sávon belül. Ha a Camry az irányjelző használata nélkül elkezd kisodródni a sávból, a vezető figyelmeztető jelzést kap, és a kormánykerék finoman rezegni kezd.

04 | Automatikus távfény-vezérlés (AHB)

Az automatikus távfény-vezérlés optimális látási viszonyokat teremt éjszaka – méghozzá minden közlekedő számára. A szélvédőnél elhelyezett kamera érzékeli a szembejövő járművek fényszóróját, miközben az utcai világítás fényerejét is felméri. A rendszer szükség esetén automatikusan vált a távolsági és a tompított fény között, így a vezető kényelmesen és biztonságosan autózhat, hiszen csak az útra kell figyelnie.

05 | Jelzőtábla-felismerés (RSA)

A jelzőtábla-felismerő rendszer figyeli a közúti jelzőtáblákat, és a műszerfali színes TFT képernyőn meg is jeleníti a fontos információkat, például a pillanatnyi sebességkorlátozást vagy az előzési tilalmat. A rendszer hang- és fényjelzést ad, ha a vezető figyelmen kívül hagyja a jelzőtáblák utasításait.Ajánlatkérés, érdeklődés, tesztvezetés

Kérdése van autóinkkal kapcsolatban? Személyre szabott ajánlatot szeretne vagy különleges kívánsága van? A nyomtatvány segítségével gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet velünk. Egyszerűen töltse ki, küldje el és mi megkeressük Önt.


Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni az akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!

elolvastam és elfogadom
A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×