toyota ICL Autó

Aygo


KEZDŐÁR:
3 570 000 FT-TÓL

Nagyvárosi életstílus

A nagyvárosok utcáira tervezett dinamikus és agilis AYGO meglepően tágas és kényelmes. Böngéssze át a gazdag felszereltségeket, és állítsa össze az autót, ami tökéletesen illik az egyéniségéhez! Fedezze fel az új mandarin színárnyaltban rejlő lehetőségeket.Üljön a volán mögé, és vezessen el bárhová, ahová csak szeretne! 

Apple Car Play™ és Android Auto™

Az Apple Car Play™ és Android Auto™ segítségével megjelenítheti telefonja tartalmát az autó 7 colos multimédia x-touch képernyőjén, és innen kezelheti hívásait, a zenei letöltéseket, a térképeket és egyéb alkalmazásait.

01 | Android Auto™ interfész

Kedvenc alkalmazásait és funkcióit az AYGO érintőképernyőjén is elérheti.

02 | Mindig online

Indítson vagy fogadjon hívásokat, olvastassa fel üzeneteit vagy diktáljon új üzenetet – és mindezt anélkül, hogy elengedné a kormányt, vagy elfordítaná a tekintetét az útról!

03 | Kedvenc zenéi

Kedvencei mindig rendelkezésre állnak: válassza ki a lejátszási listát az érintőképernyőn, vagy mondja meg Sirinek, hogy milyen zenét szeretne hallgatni.

04 | Járja a saját útját!

Az Apple Maps közvetlenül az AYGO érintőképernyőjén is megjeleníthető, és bármikor számíthat a valós idejű forgalmi információkra.

Ragyogó mandarin

Pozitív energia

Az új, korlátozott darabszámú Selection x-cite modell Mandarin fényezése vibráló kontrasztot alkot a Zongoralakk Fekete tetővel és külső tükrökkel – az összhatás pedig egységes és modern.

Izgalmas utastér

A műszerfal feketeségét látványosan ellenpontozzák a szellőzőnyílások narancssárga betétei. A Manhattan kárpitokat és szőnyegeket narancs színű varrás díszíti.

A városi autózás új szintje

Csak néhány példa az alapfelszereltség hosszú listájáról: klímaberendezés, multifunkciós kormánykerék az audiorendszer gombjaival, Toyota x-touch multimédia rendszer színes 7 colos érintőképernyővel és tolatókamera-kijelzővel – és persze ott van még a Toyota Safety Sense csomag számos aktív biztonsági technológiája. Az AYGO minden megoldása azt szolgálja, hogy Ön mindig kényelmesen és élvezetesen autózhasson.

Előnyök

Élvezze az autót, amely minden utazást igazi örömre változtat. Tegye a kezét a kormánykerékre, és érezze a különbséget - a stílusos belső tér, a tökéletes kezelés és a hatalmas sokoldalúság új fényt ad minden utazásnak.

01 | Egyedi dizájn

Az AYGO modern formaterve a legutóbbi átalakítással sokkal erőteljesebb háromdimenziós hatást kelt. Minden kivitelhez LED nappali menetfények és hátsó helyzetjelző lámpák járnak, amelyek még dinamikusabb külsőt kölcsönöznek az autónak, a látványos Mandarin fényezés pedig szinte vonzza a tekinteteket.

02 | Elenyésznek a város zajai

Az utastérben minden a nyugodtabb vezetést szolgálja: a kényelmi rendszerek, a modern, háromdimenziós műszerfal, sőt a műszerek új árnyalatú háttérvilágítása is. A modern anyagok használatával jelentősen csökkentettük a zajt és a rezgéseket, hogy az új AYGO utasterét még kellemesebb hellyé varázsoljuk.

03 | Maradjon kapcsolatban!

Az Apple CarPlay vagy az Android Auto alkalmazásokkal intelligensé formálhatja AYGO-ját. Az új Multimédia rendszer segítségével könnyen indíthat hívásokat, diktálhat szöveges üzeneteket, térképeket böngészhet, sőt zenét is steamelhet okostelefonjával. Használja készülékét szabadon és élvezze a kapcsolatra épülő világ összes előnyét!Ajánlatkérés, érdeklődés, tesztvezetés

Kérdése van autóinkkal kapcsolatban? Személyre szabott ajánlatot szeretne vagy különleges kívánsága van? A nyomtatvány segítségével gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet velünk. Egyszerűen töltse ki, küldje el és mi megkeressük Önt.


Amennyiben rendszeresen tájékoztatást szeretne kapni az akcióiról, újdonságairól, híreiről, regisztráljon és legyen hírlevelünk olvasója!

elolvastam és elfogadom
A böngészője elavult!

A tökéletes böngészési élmény eléréséhez, kérjük töltse le a Google Chrome / Firefox böngészők valamelyikét.

Google Chrome Mozilla Firefox

×